De Snuustermarkt in Winsum

Afgelopen zaterdag 18 mei 2024 was de Snuustermarkt in het centrum van Winsum. Ik stond er met handgemaakte edelsteensieraden en intuïtieve kunst.

Geeske Hogenhuis op de Snuustermarkt in Winsum zomer 2024

Gisteren stond ik in het centrum van Winsum op de Snuustermarkt samen met nog een tiental andere kramen. Er werden vintage items, handgemaakte en streekproducten verkocht. Al meteen om 11 uur kwamen er mensen langs die even boodschappen in het dorp aan het doen waren. De hele dag bleef er wel aanloop.

Edelsteensieraden

Ik heb 9 jaar een webshop gehad met edelsteensieraden en losse edelstenen. Om meer bekendheid te krijgen heb ik daardoor op heel veel markten gestaan, vooral in Friesland waar ik toen woonde. Het is altijd afwachten hoe een markt gaat. Soms sta je buiten te koukleumen en verkoop je niks of sta je juist droog binnen en loopt het storm. Van tevoren kun je niet voorspellen hoe de dag zal gaan verlopen.

Gisteren hadden we prachtig weer! Het was best warm en gelukkig droog, terwijl er aan het begin van de week nog regen was voorspeld voor zaterdag. Ik was iets te warm gekleed met mijn benen in een panty, maar dat gaf niks. Ik had eigenlijk meteen vanaf de start al aanloop en heb leuk verkocht. Voor mij is het nu een hobby. Daardoor zit ik er nu een stuk meer ontspannen dan toen ik nog een actieve edelsteenwebshop had.

Edelsteensieraden en intuïtieve kunst op de Snuustermarkt in Winsum zomer 2024

Intuïtieve kunst

Nu heb ik nog een Etsyshop met intuïtieve kunst. Wat ik wel spannend vond, was hoe mensen op mijn intuïtieve kunst zouden reageren. Ik had een aantal kaarten laten drukken van mijn intuïtieve tekeningen, die heel persoonlijk zijn voor mij. Gelukkig vonden mensen het heel mooi. Ik kreeg vooral complimentjes dat het er zo vrolijk uitzag. Ik verkocht een aantal setjes kaarten.

Er waren ook een aantal mensen geïnteresseerd in mijn boek Dit is niet wie ik ben. Ik heb maar 1 presentexemplaar in huis, omdat mijn uitgeverij Boekscout print on demand werkt. Het was fijn om met een aantal mensen kort te praten over de ervaringen van het hebben van een psychische kwetsbaarheid.

Al met al een hele fijne, succesvolle en zonnige dag! De Snuustermarkt zal deze zomer elke maand gehouden worden op 22 juni, 20 juli, 24 augustus en 21 september 2024. Kijk voor meer informatie hier. Ik zal nog op een aantal markten staan met mijn edelsteensieraden en intuïtieve kunst, maar niet op alle denk ik.

Was jij er ook bij afgelopen zaterdag? Leuk als je een reactie achterlaat!

Bekijk ook de vlog:

2 Comments

  1. Pingback: Creativiteit geeft betekenis - Geeske Hogenhuis

  2. Pingback: Ik heb een nieuwe ebike gekocht! - Geeske Hogenhuis

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel het!