Geeske Hogenhuis (1980) heeft Romaanse Talen en Culturen gestudeerd en is een tijdje eerstegraads docent Frans geweest. Ze heeft ervaring in het werken met groepen en individuele jongeren en volwassenen. Ze heeft 9 jaar een webshop met handgemaakte sieraden en accessoires gehad en heeft ook creatieve workshops gegeven aan jongeren en volwassenen.

Zij heeft een boek geschreven over wat ze geleerd heeft van haar terugkerende depressies: ‘Dit is niet wie ik ben – Wat mijn depressies mij leerden’. Geeske staat open voor uitnodigingen om te vertellen over haar reis van psychische kwetsbaarheid naar mentale gezondheid.

Geeske’s eerste boek ‘Dit is niet wie ik ben – Wat mijn depressies mij leerden’ is nu verkrijgbaar bij Boekscout, Bol.com of in de boekhandel. Wil je een gesigneerd exemplaar met persoonlijke boodschap ontvangen, stuur dan een mail naar geeskehogenhuis@gmail.com.

Geeske is ook kunstenaar en doet aan artjournalen en maakt intuïtieve tekeningen die verkrijgbaar zijn in haar Etsyshop IntuitiveArtByGigi. Je vindt hier meer informatie over haar werk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geeske woont in Winsum (Groningen), is getrouwd en heeft een zoon. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, muziek luisteren, films kijken, artjournalen, harp spelen en wandelen in de natuur. Je kunt Geeske volgen op Etsy, Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube.

Bekijk hier meer informatie over Geeske en haar eerste boek:

Gastbloggers gezocht!

Op deze blog focus ik me op mentale gezondheid, creativiteit en boeken. Wil jij ook eens in een gastblog vertellen over hoe jij mentaal gezond blijft? Stuur me dan een bericht via geeskehogenhuis@gmail.com. Ik kan elke vrijdag een gastblog publiceren.