Geeske Hogenhuis (1980) heeft Romaanse Talen en Culturen gestudeerd en is een tijdje eerstegraads docent Frans geweest. Ze heeft ervaring in het werken met groepen en individuele jongeren en volwassenen. Ze heeft 9 jaar een webshop met handgemaakte sieraden en accessoires gehad en heeft ook creatieve workshops gegeven aan jongeren en volwassenen. Op dit moment studeert Geeske kunstzinnige therapie en ze hoopt de opleiding in augustus 2023 af te ronden.

Hiernaast heeft zij een boek geschreven over wat ze geleerd heeft van haar terugkerende depressies: ‘Dit is niet wie ik ben – Wat mijn depressies mij leerden’. Ze werkt nu als ervaringsdeskundige bij Ixta Noa in Groningen. Geeske staat open voor uitnodigingen om te vertellen over haar reis van psychische kwetsbaarheid naar mentale gezondheid.

Geeske’s eerste boek ‘Dit is niet wie ik ben – Wat mijn depressies mij leerden’ is nu verkrijgbaar bij Boekscout, Bol.com of in de boekhandel. Wil je een gesigneerd exemplaar met persoonlijke boodschap ontvangen, stuur dan een mail naar geeskehogenhuis@gmail.com.

Geeske woont in Winsum (Groningen), is getrouwd en heeft een zoon. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, muziek luisteren, films kijken, artjournalen, sieraden en accessoires maken, harp spelen en wandelen in de natuur. Je kunt Geeske volgen op Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Etsy en Youtube.

Bekijk hier meer informatie over Geeske en haar eerste boek:

Bekijk ook eens: