Ik heb een nieuwe ebike gekocht!

Ik heb een nieuwe ebike, de Livorno Superior van Stella, gekocht en heb ‘m al vaak gebruikt afgelopen week. Mijn stalen ros is mijn werkpaard.

De Livorno Superior ebike van Stella.

Vorige week maandag kreeg ik mijn ebike binnen die ik tijdens het Pinksterweekend had besteld bij Stella. Ik heb de Livorno Superior gekozen die al vaak in de prijzen is gevallen. Ik wilde graag een ebike, omdat we sinds 2 maanden geen auto meer hebben. Verder waait het in Winsum gewoon altijd hard, dus wat meer ondersteuning tijdens het fietsen is heel handig als ik naar de dorpen in de omgeving wil fietsen.

Fietsen naar Middelstum

Woensdag probeerde ik de fiets uit voor een langer ritje naar Middelstum. Ik ging nieuwe theekopjessieraden brengen naar het Theehuis en Bakkerijmuseum Mendels, die nu weer verkrijgbaar zijn met nieuwe edelstenen en kleuren. Ik hoorde toen ook dat het theehuis ook een vegan hightea kan aanbieden, wat ik zeker nog een keer wil gaan uitproberen.

Ik heb nog veel meer plannen om omliggende dorpen te bezoeken. Zo kwam ik erachter dat er een hele leuke winkel Souljoy Colours in Eenrum zit waar ze handgemaakte kleding uit India verkopen. In Eenrum, dat ongeveer 8 kilometer fietsen is, is ook een hele mooie tuin. Zo’n ebike geeft je zoveel meer vrijheid. Je kunt altijd gaan fietsen, ook al waait het altijd enorm hier. Waarschijnlijk komt dat door de open graslanden.

Geeske Hogenhuis op de tweede Snuustermarkt in Winsum.

Tweede Snuustermarkt

Afgelopen zaterdag was de tweede Snuustermarkt op het dorpsplein in Winsum, waar ik ook weer met de fiets heengegaan ben. Ik kon alles in 3 shoppers kwijt en mijn man en ik hoefden maar één keer te rijden om alles op de markt te krijgen. Ik was natuurlijk alweer een uur voordat het zou beginnen klaar met het neerleggen van alle edelsteensieraden, levensboomhangers en kunstkaarten.

Het was ‘s ochtends nogal bewolkt en het waaide heel hard. ‘s Middags kwam er wel een zonnetje door, maar ik heb het toch best koud gehad. Het was iets minder druk dan de vorige keer in mei, maar ik heb toch weer leuk verkocht en veel mensen gesproken. Volgende maand sta ik er weer op 20 juli. Aan het einde van de middag hebben we weer alle spullen ingepakt en kon ik lekker thuis in het zonnetje uitpuffen.

Ik ben heel erg blij met mijn ebike en ben van plan hem heel vaak te gebruiken. Heb jij al een ebike? Vind je ook dat het je vrijheid vergroot? Laat het me hieronder weten!

Bekijk ook mijn weekvlog waarin ik de ebike laat zien en waar ik allemaal heen ben geweest:

1 Comments

  1. Pingback: Kleurrijke kleding van Souljoy Colours - Geeske Hogenhuis

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel het!