Ode aan Tante Betsy

Tante Betsy is mijn favoriete merk als het gaat om kleurrijke jurkjes. In deze blog vertel ik waarom ik zo van hun kleding houd en hen wil steunen.

Vorige week vertelde ik al dat ik heel erg van kleurrijke jurkjes houd en er elke dag eentje draag. Mijn favoriete merk dat ik al een aantal jaren draag is Tante Betsy. Ze maken jurkjes van veelal duurzame stoffen met speelse, kleurrijke prints. Ik voel me er zo goed in, omdat de pasvorm heel vrouwelijk en flatterend is en ik ontzettend veel houd van kleur.

Vorig jaar kocht ik een broek van een ander merk die heel lekker zat en ook best leuk stond, maar ik voelde me er gewoon niet mezelf in. De dag erna droeg ik weer een Tante Betsy jurk en toen dacht ik: ja, ik kan mezelf beter uitdrukken als ik zo’n leuke jurk draag. Ik heb zelfs een tijdje een blog gehad dat Kleurrijke Jurkjes heette en waar ik een paar keer per week mijn outfit deelde.

Afgelopen weekend kwam ik te weten dat Tante Betsy in zwaar weer zit. Ze kunnen de nieuwe collectie niet meer voorfinancieren. Het zou natuurlijk een ramp zijn als ze geen jurkjes meer zouden kunnen maken. Ik zou het merk echt gaan missen! Daarom help ik mee met de steunactie om Tante Betsy te redden.

Om geld in te zamelen verkoop ik een aantal van de edelsteensieraden die ik zelf gemaakt heb. Je kunt ze allemaal zien in de onderstaande vlog of op instagram. Edelsteenkralen zijn heel duur, daarom kan ik de helft van de opbrengst doneren aan Tante Betsy. Als je iets moois hebt gezien kun je me een berichtje sturen op instagram of facebook of mailen naar geeskehogenhuis[at]gmail.com.

Rond het merk Tante Betsy is ook een hele community gegroeid van eigenzinnige vrouwen die zich elke dag kleurrijk kleden. Het is heel inspirerend om te zien hoe mooi elke vrouw eruit ziet. Ik hoop dat de community nu bij elkaar komt om Tante Betsy te redden. Ik doe in ieder geval mijn best. Help jij ook mee?

In deze blog zie je al mijn Tante Betsy jurkjes en in mijn vlog vertel ik er meer over. Daarnaast laat ik alle sieraden die ik verkoop zien in mijn vlog.

1 Comments

  1. Pingback: Check & Mate en Tante Betsy - Geeske Hogenhuis

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel het!