Voel je slanker in een grotere maat

Wist je dat je je soms juist slanker kunt voelen als je een grotere maat draagt die beter bij je lichaamsvorm past? Ik laat het vandaag zien.

Voel je slanker in een grotere maat.

“Jeetje, jij hebt nu al een buikje en je bent nog maar 13! Dat is echt niet normaal, hoor!” zei mijn ‘vriendin’ die elke dag naast mij zat in de klas. Een nieuw complex was geboren. Ik ging vanaf toen extra letten op wat ik at en hoe mijn buik eruit zag. Waarschijnlijk zou ik mijn buik niet eens opmerken als ik foto’s terug zou kijken van toen, maar ik zat er echt heel erg mee in mijn maag vanaf mijn puberteit.

Een zo klein mogelijke maat?

Toch heb ik er jaren mee gezeten dat ik een wat boller, vrouwelijker buikje heb dan gemiddeld. Ik wilde ook altijd in een zo klein mogelijke maat passen. S werd ‘m al niet, dus dan het liefste M, maar na mijn zwangerschap bleef er helaas toch nog wat babyvet hangen, dus het werd als snel een L. Ook begon ik een paar jaar geleden met intuïtief eten en antidepressiva, waardoor ik nog wat aankwam.

Ik ontdekte een aantal jaren geleden Tante Betsy jurkjes en was meteen helemaal verliefd! Ik bestelde vaak maat L en dat paste wel, maar het zat behoorlijk strak om mijn buik. Eigenlijk zat het helemaal niet lekker. Ik had in die tijd ook een blog speciaal over kleurrijke jurkjes en zag duidelijk op de foto’s dat ik wel een grotere maat kon gebruiken.

Tante Betsy outlet rok en jurk gedragen door Geeske Hogenhuis

Maat XL en blij!

Na veel wikken en wegen heb ik toch eens maat XL besteld en weet je wat? Dat zat meteen een stuk lekkerder en het viel ook beter om mijn buik heen, waardoor het veel minder opviel en ik me slanker voelde. Ook kocht ik ondergoed dat wat groter viel en mijn buik bedekte. Dat voelde ook een stuk beter. In kleding die voor jou op maat valt, maar misschien niet de maat is die je zou willen hebben, voel je je echt een stuk lekkerder!

Als ik nu nieuwe kleding koop, let ik erop dat het mooi valt over mijn buik en fijn draagt. Ik bestelde deze week een verrassingspakket van Tante Betsy met daarin 1 rokje en 4 jurkjes. In de vlog hieronder kun je zien dat ik ze allemaal pas en hoe ik vind dat ze vallen voor mijn lichaam. Ik ben heel blij met de kleding die ik heb kunnen toevoegen aan mijn collectie!

Hoe kies jij de pasvorm en maat van jouw kleding? Hou je ook ergens speciaal rekening mee? Laat het me hieronder weten!

Tante Betsy outlet jurkjes gedragen door Geeske Hogenhuis

Bekijk ook de passessie in de vlog:

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel het!