Shoppen bij De Jurkenwinkel

Deze week ging ik met een vriendin shoppen bij De Jurkenwinkel in Groningen. Ze verkopen daar allerlei kleurrijke jurkjes.

Afgelopen woensdag had ik afgesproken met een vriendin (die niet in beeld wil) bij de Jurkenwinkel. We werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Ik heb al eerder superleuke, kleurrijke jurkjes gevonden bij de Jurkenwinkel. Laatst las ik op een theezakje: in welke winkel zou je 5 minuten gratis willen winkelen? Dan zou ik zeker voor dit leuke adresje in Groningen kiezen!

Meer dan 1000 jurkjes!

De Jurkenwinkel heeft wel een website, maar geen webshop, dus als je de meer dan 1000 jurkjes wilt zien moet je naar Groningen komen. De winkel zit in de Folkingestraat op loopafstand van het station. Ze verkopen niet alleen jurkjes, maar ook rokjes, vestjes, beenmode, sieraden en accessoires.

Ik kom graag in deze winkel, omdat ik hier de jurkjes kan passen. Toen ik nog in Friesland woonde, bestelde ik al mijn jurkjes online, maar dan weet je nooit helemaal goed hoe het past. Dat is het voordeel van een fysieke winkel. De kleuren komen ook anders over op foto’s. Het is het fijnste om alle stoffen en patronen in het echt te voelen en te zien.

Zomerjurkjes

Ik was deze week op zoek naar zomerjurkjes met een kort mouwtje, want ik heb wel veel mouwloze jurken of jurken met driekwart of lange mouw, maar wilde graag wat zomerjurkjes met een mouwtje. Hierboven kun je zien welke jurken ik gekozen heb: de felgroene en de oranjekleurige. De groene omdat de pasvorm heel fijn en origineel is en de oranjekleurige omdat ik weinig van deze kleur in mijn kast heb.

Ik vond het heel leuk om dit samen te doen met een vriendin. Zij heeft alle foto’s gemaakt en ook gefilmd. In de vlog hieronder krijg je een goed beeld van hoe de winkel eruit ziet en wat voor assortiment ze hebben. Mocht ik ooit die 5 minuten gratis winkelen winnen, dan ga ik zeker weer hierheen, maar ik vermoed dat ik sowieso wel snel terug zal komen om mijn kleurrijke jurkjescollectie aan te vullen!

Ben jij weleens in De Jurkenwinkel geweest? Laat het me hieronder weten!

Bekijk ook de vlog:

6 Comments

  1. Ellen

    Beantwoorden

    Leuk dat je deze winkel even laat zien. De keer dat ik daar kon zijn was t super en ze hebben al vaker items opgestuurd naar mij. Ik zou t leuk vinden wanneer je in een vlog vermeld welk merk jurk je draagt/ gekocht hebt.

  2. Pingback: Vegan lunchen bij El Maïda - Geeske Hogenhuis

  3. Pingback: Kleurrijke kleding van Souljoy Colours - Geeske Hogenhuis

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel het!